Прийом дітей до перших класів у 2024 році

play-sharp-fill

Наказ Департаменту про прийом дітей до перших класів у 2024 році

 

Перелік документів, які необхідно подати для вступу до 1 класу:

  • заява від одного з батьків або осіб, які їх замінюють (опікуна, іншого законного представника, родича) написана власноручно за зразком;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  •  копія документа, що підтверджує місце реєстрації (проживання) дитини або одного з батьків;
  •  медична довідка за формою первинної облікової документації № 086/1- о

 

Небесна Сотня в обличчях

Сьогодні, 20 лютого, в спеціалізованій школі №254 вдесяте вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які своєю великою людською, громадянською і національною відвагою та самовідданістю, силою духу і стійкістю змінили хід історії нашої держави.

Пам’ять про те, як українці вміють захищати ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України.

На честь наших героїв відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання з  покладанням  квітів до меморіальної інсталяції «Небесна Сотня в обличчях».

 

Засідання педагогічної ради

04 січня 2024 року відбулося засідання педагогічної ради, де було підведено підсумки І семестру 2023-2024 навчального року, розглянуто результати моніторингових досліджень рівня навчальних досягнень здобувачів освіти та окреслено коло важливих завдань для забезпечення якості освіти, здійснення освітніх послуг в умовах воєнного стану; підведено результати роботи кафедр з обдарованою молоддю та участь учнів 7-11 класів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних дисциплін, Міжнародному конкурсі знавців української мови імені П. Яцика, конкурсі захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Важливими для розробки алгоритму подальших  дій, спрямованих на подолання навчальних втрат, підвищення рівня математичної, читацької та природничо-наукової грамотності учнів стали результати Міжнародного дослідження PISA-2022, висновки і рекомендації науковців для педагогів України.

Для реалізації основних проєктів Стратегії розвитку нашого закладу на 2023-2028 рр. створено творчі групи з числа педагогів та окреслено коло завдань для організації роботи за напрямами самооцінювання якості освітньої діяльності закладу.

На завершення засідання педагогічний колектив ухвалив ряд рішень для подальшої роботи та розвитку закладу.